Meistä

NIMEN TAKAA

Tervehdys!

Huikerrus -nimen takaa löytyy minä, Heidi, askartelija ja käsillä tekijä lapsesta asti. Olen koulutukseltani myös puuseppä ja teenkin puusepäntöitä sivutyönä. Huikerruksen tarina alkoi valmiiden korujen purkamisella ja niiden hyötykäytöllä uusissa koruissa. Silloin nimi oli hheidin korupaja, nykyinen nimi tuli vuosia myöhemmin.

Kaikki korut kasaan käsityönä Helsingissä.

MATERIAALIVALINNAT

Kierrätys ja ekologisuus ovat nykypäivää. Nykyisissä materiaalivalinnoissa olen pyrkinyt ekologisiin ja luonnonläheisiin vaihtoehtoihin, ylijäämäpuuhun ja kierrätettyyn nahkaan.

Toki edelleen myynnissä on aiemmin valmistettuja koruja ja lisää saattaa tulla jo varastosta löytyvistä materiaaleista, mutta täysin uusia materiaalihankintoja en tee, korvakorukoukkuja lukuun ottamatta.

JARILANTO

Opiskelin puuartesaaniksi ja perustin puolisoni kanssa oman puusepänverstaan. Tätä kautta puu tuli luontevasti osaksi Huikerrusta. Verstaamme sijaitsee Järvepäässä ja valmistamme tilaustöinä mm. huonekaluja. Mikäli olet siis puuseppää vailla, käythän vilkaisemassa jarilanto – puuseppä mystikko ja otathan rohkeasti yhteyttä 😊

www.jarilanto.com

Advertisement